Escape Room Oslo (EN)

Er du klar på en utfordring?

Er du klar på en utfordring?

Leter du etter en morsom aktivitet som kan utfordre hjernen, samtidig med at du er aktiv? Da er et Escape Room det helt riktige for deg! Konseptet har blitt utrolig populært de seneste årene og har spredd seg til hele verden. Nå har du muligheten til å ta opp utfordringen med familie, venner eller kolleger og prøve et Escape Room i Oslo. Kjenner du ikke konseptet, da får du her en kort forklaring:

Et Escape Room er et levende spill, der du selv er deltager. Det starter typisk med at du blir presentert for et mysterium, en historie eller lignende, som danner grunnlag for hele spillet. Etterfølgende blir du – og resten av laget ditt – låst inne på et rom, som er bygget opp om samme historie. Her er det gjemt ulike redskaper og spor, og disse må du finne og anvende på den riktige måten for å komme videre til neste hint. Det kan være nøkler eller koder som skal brukes de riktige steder, gåter som skal løses, eller andre spor. Alt dette skal laget til slutt bruke for å finne den endelige løsningen, koden, nøklen eller lignende som skal låse dere ut av rommet.

Mens dere leter, løser gåter og tenker, så går tiden. Dere må ha løst alt og funnet den endelige nøklen før tiden renner ut. Dette tidspresset gjør at adrenalinen er i full gang, og at dere må tenke raskt og arbeide effektivt. Samarbeid, kreative løsninger og logisk tankegang er sentralt for å kunne vinne i et Escape Room. Det gjelder i høy grad om å kunne holde hodet kaldt når man er under press. Av den grunnen er det stort sett ingen grenser for hvem som kan delta, fra større barn til eldre personer. Det kreves nemlig ingen viten eller fysisk styrke, og derfor kan du ha med hele familien, vennegruppen eller kanskje dine kolleger.

Escape Rooms er en morsom og annerledes aktivitet der dere virkelig blir utfordret på mange områder. Det er perfekt som teambuilding aktivitet, fordi man ser hverandre i en presset situasjon og må arbeide sammen under høy stress. Samtidig er det garanti for latter og smil både underveis og etterpå. Høres dette ut som noe for deg og dine venner, så bestill en tid til et Escape Room i Oslo. Finn ditt lag, og se om dere i fellesskap har hva som skal til for å komme dere ut av rommet.