Tyrolerhatt

Finn din nye tyrolerhatt i dag

Finn din nye tyrolerhatt i dag

Skal du snart til utkledningsfest og vil du fullføre ditt Oktoberfest antrekk? Eller skal du kanskje på besøk på den ekte Oktoberfest i München og vil du gjøre litt ekstra ut av påkledningen? Uansett hvilket Oktoberfestkostyme du har på deg, så passer tyrolerhatten perfekt! Den er med til å sette et litt annerledes og morsomt twist på antrekket, og du kan virkelig skille deg ut og få det mest komplette looket. Hos Festtema.no kan du finne et utrolig stort utvalg av kostymer til alle anledninger, og her finner du naturligvis også de herlige tyrolerhatter blant sortimentet.

Festtema.no forhandler et utrolig stort utvalg av oktoberfesthatter, og her kan du helt sikkert også finne din neste tyrolerhatt. Det finnes masse ulike varianter, og du finner noe for både menn og kvinner. Du kan få de helt klassiske og tradisjonelle hatter, f.eks. de stilige Bayer hatter i filt. Disse får du både i grønn, grå, brun og masse andre farger, og noen er helt simple mens andre har små detaljer som bånd, mønstre, blomster osv. Til kvinner finnes den flotte Bayer hatt selvfølgelig også med et rosa bånd og en flott rosa fjær. Men du finner også mindre klassiske utgaver, som både kan være artige og stilige. Mini-tyrolerhatter er altid en suksess, og det er et opplagt valg for deg som vil fullende ditt antrekk uten å ødelegge håret. Hatten kan sitte på en hårbøyle slik at den lett kan tas av og på uten å ødelegge frisyren. Slik unngår du også at den faller av på dansegulvet eller en annen plass!

Er du på jakt etter en morsom og annerledes tyrolerhatt, da kan du blant annet velge den trekantete, høye tyrolerhatten som virkelig skiller seg ut. Eller hva med en ølhatt? Den annerledes og tullette hatten kan enten være som vanlig hatt eller på hårbøyle, og her er det garantert at du får oppmerksomhet for ditt annerledes og morsomme antrekk.

Det finnes altså masse ulike muligheter, og du kan velge mellom stort sett alle modeller, designs, farger, størrelser og mønstre. Uansett hvilket tyrolerantrekk eller Heidikostyme du har valgt, så passer tyrolerhatten inn og gjør noe ekstra for utkledningen. Besøk Festtema.no i dag for å se hele utvalget av Oktoberfesthatter og finn din favoritt blant de mange forskjellige modeller. Du får selvfølgelig alltid en super kvalitet og hatter med god holdbarhet, og så får du samtidig alle modeller til en veldig konkurransedyktig pris.