Jobb

Hjelpemidler og verktøy til arbeidsmarkedet

Arbeidsmarkedet er ikke kun for nye medarbeidere, men også en sfære for å skape flere innovative og smarte løsninger, hjelpemidler og verktøyer til bedrifter i sin helhet. Hvordan gjøre prosesser enklere, arbeidsplassen bedre og dagene til medarbeidere flittigere. Du kan finne alt fra tracking-brikker som festes på verktøyer på arbeidsplassen, så man kan enklere holde overblikk over dem, eller leverandører for rengjøringsmidler for profesjonelle. Markedet er stort, og mulighetene mange! Under kan du lese om noen eksempler fra to utvalgte bransjer – servicebransjen og helsesektoren.

Hjelpemidler for servicebransjen

For servicebransjen kan man nå finne smarte løsninger som enklere kassesystemer som gir en enklere og mer oversiktlig måte å styre betaling på. Dette verktøyet er spesielt smart for restaurant bransjen, hvor det kan ofte bli svært vanskelig å holde oversikt over betalinger på en travel kveld. Virksomheter i servicebransjen kan også gjøre sine prosesser enklere når det kommer til HR, administrativ arbeid, kommunikasjon mellom medarbeidere og generelt fokus på brukervennlighet.

Arbeidsklær og sko til helsesektoren

Det finnes nå noen store leverandører for klær og sko til helsesektoren, som sykehus og tannleger. Klærne og skoene er spesielt utviklet til denne bransjen, hvor du kan blant annet finne sko som er ergonomisk utformet og passer til lange dager på jobb. Blant annet har Praxiswear noen gode merker som de kjente Crocs og Birkenstock, men også brands som Sanita har noen gode og praktiske sko som Sanita tresko og er gode å bruke på lange dager. Det finnes også mange flotte sko som ligner helt vanlige sneakers, og er utviklet av gode designere og av ortopeder. Perfekte sko til dem som ønsker å ha sko som ser helt vanlige ut, men som er ergonomiske og gode å bruke hele dagen lang. Supre sko til sykehus og tannlegekontor.