Riccovero

Kvalitet fra Riccovero

Kvalitet fra Riccovero

Med RiccoVero får du norsk kvalitet i verdensklasse. De har en lang historie som er preget av godt håndverk, klassiske designs og enestående kvalitet. Hos RiccoVero ligger fokus på å levere klær med rene snitt og en utrolig god passform, som gjør klærne brukbare i alle anledninger. Her får du plagg som kan anvendes til hverdag og fest, og som fritt kan dresses opp og ned alt etter anledningen. Og deres tidløse, klassiske designs gjør at du helt sikkert også kan finne noe som passer for og din personlige stil, fordi de lett kan kombineres med andre plagg og tilbehør.

I dag er RiccoVero et utrolig anerkjent merkenavn – ikke kun i Norge men også internasjonalt. Dette skyldes ikke minst at de gang på gang leverer kolleksjoner som lever opp til en veldig høy standard. De formår å kombinere topp kvalitet og super komfort med rene snitt, lekkert design og gjennomtenkte løsninger. Derfor får du plagg som ikke bare kan brukes til alle anledninger, men som også kan brukes gang på gang og i lang tid fremover. 

Hos Kleins.no kan du finne et stort utvalg av herlige klær fra RiccoVero. Her finner du som kvinne blant annet flotte kjoler og skjørt, jakker og frakker i lekker kvalitet samt simple, elegante bluser og skjorter. Som mann kan du velge mellom noen enestående flotte dressjakker og bukser slik at du kan kle deg pent på jobb eller bli helt klar til den neste festen. Du kan også finne mer casual plagg for menn, og en RiccoVero skjorte er alltid et sikkert valg. På nettsiden kan du selv se alle de forskjellige designs og modeller fra RiccoVero, og finne din favoritt blant de mange muligheter. Du vil helt sikkert finne deg én eller flere ting som du vil ha stor glede av i mange år fremover.