Helse

Massasje og massasjestoler

Vi lever i en tidsalder hvor tiden er mer dyrbar enn penger i seg selv. Vi stresser. Jobber for mye. Vi blir utbrent. Vi har faktisk så lite tid at vi blir nesten stresset over å bestille en massasjetime, for den er jo selvfølgelig ikke på prioritetslisten. Men hva om vi nå sier at massasje er noe av det viktigste du kan gjøre for å bevare god helse, både mentalt og fysisk. Til og med den minste massasje til nakken kan gjøre underverker.

Hva gjør massasjen for deg

Du vet nok allerede at en massasje gjør deg avslappet og kanskje hjelper deg med avspenning av muskler. Men visste du også at en massasje kan gi en detox til kroppen? For når man masserer åpner det opp til blodomløpet, og derfor kan du få blod- og lymfesirkulasjonen i gang som medfører til at kroppen kan utskille giftstoffer raskere. Med massasje vil du også bli mer avslappet som gjør at du er mindre stresset og du sover bedre om nettene. Med andre ord, prioriter en liten massasjetime og du er mer robust til å kjempe mot presset i hverdagen. Og, ikke minst har vi hørt at én time med massasje tilsvarer nesten en hel natts søvn! Så om du har søvnproblemer, da vet du hva du skal.

Massasjestoler

Om du nå virkelig ikke har tid til én time med massasje et sted i byen, så hvorfor ikke investere i en massasjestol hjemme? Det finnes virkelig mange nye merker som har alt fra lydbølgeterapi til massasje over hele kroppen. Ønsker du ikke å kjøpe, da finnes det også leasing av massasjestoler. Da kan du bare teste det i en periode – eller kanskje få sjefen til å lease én til kontoret så alle kan ta en liten massasjetime på kontoret? Da er man i hvert fall klar for flere arbeidsoppgaver.