Vask av dunjakker

Slik vasker du din dunjakke

Slik vasker du din dunjakke

En dunjakke kan lett bli skitten fordi den ofte brukes på vinteren i snø og regn, og spesielt dersom barna leker utenfor i sin dunjakke. Men det trenger ikke være verken vanskelig eller tidskrevende å vaske dunjakken slik at den blir fin og ren som ny igjen. Med På Stell Flekkfjernersåpe får du muligheten til enkel og effektiv vask av dunjakker, og dette skjer helt uten bruk av sterke kjemikalier. Her får du en guide til hvordan du vasker din dunjakke på en rask og enkel måte:

Først tar du av eventuelle pelskanter eller lignende. Dernest legger du jakken i vann og gnir inn såpen på alle steder med skitt eller flekker. Her lar du den ligge i et par timer. Etterfølgende er det bare å legge jakken i vaskemaskinen, men husk å innstille på 40 graders finvask. Du kan fint tørke jakken i tørketrommel. Denne har oftest et spesifikt program for dyner eller boblejakker, og ellers kan du velge et annet skånsomt tørkeprogram. Du kan med fordel legge med en tennisball eller lignende i trommelen for å unngå klumper av dun. Når jakken er helt tørr rister du den slik at dunen kan fordele seg igjen.

På den måten kan du enkelt og raskt vaske din dunjakke når den blir skitten. På Stell Flekkfjerner er det opplagte produktet å velge, fordi den er veldig skånsom samtidig med at den virker effektivt mot skitt. Den er basert på naturlige ingredienser, og inneholder ingen tilsetningsstoffer eller lignende som kan skade deg eller dine plagg. Samtidig er den økologisk nedbrytbar og miljøvennlig, slik at du ikke trenger bekymre deg om å skade miljøet. Du kan lese mye mer om den skånsomme og effektive På Stell Flekkfjernersåpe på nettsiden, der du selvfølgelig også kan bestille din variant allerede i dag og oppleve enkel vask av dunjakker.