Mote

Smart shopping

Det er noen som elsker å være på toppen av mote trendene, mens andre er mer praktiske og vil finne klær som varer lenge og er tidløse. Er du den siste nevnte, så er det ikke noe bedre en å shoppe smart og tenke litt langsiktig. Kanskje handler du klær og sko kun noen få ganger om året, spesielt om du er tvunget til å handle noe nytt – men kanskje er du også klar for noen tips til hvordan du kan handle både smart og praktisk.

Lag en ønskeliste

Det første er å lage en liste over klær og sko du ønsker å kjøpe. Kanskje er det noen klær, sko og tilbehør du lenge har hatt lyst til å ha i skapet hjemme, eller at du prøver å finne de ting ut fra behov. Er det ut fra behov, anbefaler vi også at du tar deg en god rundtur på Internett, og prøver å finne ut av hvilke brands og merker du trenger og hvor du kan få tak i dem. Deretter starter jakten!

Salg og vintage handel

En av de første ting du kan gjøre er å starte med kleshandelen allerede 2 sesonger innen sesongen for dine klær oppstår. For eksempel kan du vurdere å kjøpe en vinterjakke til dame allerede om våren eller sommeren. Du vil ikke ha klær som er på mote, men du får deg en billig og praktisk jakke. Du kan også planlegge en liste med ting du ønsker til dager som Black Friday eller romjulen, da mange ting er på salg og etter julen kommer også mange klær, sko og tilbehør i retur. Er du derimot mote-entusiast, og ønsker å kjøpe den tidløse Chanel vesken, skal du bare i gang med å finne vintage butikker – for der kan du finne mange skatter!