Uncategorized

Ta godt vare på dine klær med På Stell

Mange kaster bare sine klær i vasken og tenker ikke over å gi de den riktige behandlingen. Men det betyr dessverre ofte at de holder i kortere tid, at de mister passformen, eller at de helt går i stykker. Det trenger verken være vanskelig eller dyrt å ta godt vare på sine klær. Og det er en god investering fordi det betyr at du kan ha glede av dine tekstiler i mye lenger tid! En utfordring for mange er vask av ull. De fleste av oss har ull i skapet som skal holde oss varme på vinteren og de kalde dager, men mange opplever nok at de synes det er vanskelig å velge den riktige behandlingen, og derfor unngår noen tilmed å kjøpe ullklær.

Først og fremst må ull gjerne vaskes ved lave temperaturer dersom du bruker maskinvask. Men faktisk er vaskemiddel noe av de viktigste å tenke på når du vasker ull. Helt vanlig vaskemiddel har nemlig den funksjonen at det inneholder enzymer og blekemiddel som skal føre til rene og flotte klær. Men på ull har det den konsekvensen at det kan ødelegge fibrene og faktisk føre til hull i plaggene. Derfor bør du alltid bruke ullvask når du skal vaske dine tekstiler av ull! Og her er På Stell Ullvask et veldig godt valg. Det er en ullvask som er produsert til både å være skånsom mot dine plagg men samtidig være veldig effektiv og sikre at det blir rent. Den er samtidig miljøvennlig og inneholder verken palmeolje, tilsetningsstoffer, syntetisk parfyme, fargestoffer, klor, amoniakk eller noen av de enzymer og blekemidler som kan skade ull. Derfor tar den både godt vare på miljøet, og på dine klær!

På Stell Ullvask virker effektivt og er svært drøy. Derfor trenger du bare veldig lite ullvask til hver vask, og det betyr at den holder i lang tid. Faktisk trenger du ikke bruke mer enn 1 spiseskje til 1/2 maskin. Den sikrer at dine ullplagg får den helt riktige behandlingen og ikke blir skadet av vask, så du kan ha glede av de i mye lenger tid. Faktisk kan På Stell Ullvask brukes til både ull og silke, og med sitt innhold av naturlige oljer sikrer den en naturlig og skånsom mykgjøring av begge deler. Og så er den tilmed både økologisk og biologisk nedbrytbar! Besøk Paastell.no og les mer om den herlige På Stell Ullvask. Kjøp den i dag og ta godt vare på dine plagg.