Teamescape.no

Utfordrende aktivtiet for alle

Utfordrende aktivtiet for alle

Vil du prøve en annen type underholdning enn vanlig, og er du klar på en ny utfordring? Da skal du prøve et Escape Room. Kjenner du ikke konseptet? Da får du en kort introduksjon her. Det hele begynner med at du blir stengt inne på et rom sammen med resten av laget ditt. Før dette har dere typisk fått en kort fortelling om et mysterium eller en historie, som rommet er bygget opp rundt. På rommet finner dere masse spor og redskaper som ligger gjemt. Men alt er ikke like enkelt å finne. Dere må lete, løse koder og gåter, finne spor som hjelper dere videre til det neste.

Det kreves ingen fysisk styrke eller viten om spesifikke ting. Til gjengjeld krever det masse samarbeid, og dere må kunne tenke både logisk og kreativt. På samme tid går tiden, og dere må komme dere ut av rommet før tiden renner ut. Det krever at dere jobber strukturert som lag, og holder hode kaldt når sekundene går. Den eneste måten å vinne, er nemlig å finne den endelige kode eller nøkkel som skal låse dere ut av rommet før tiden har rent ut.  

Konseptet har vokst seg utrolig stort gjennom de seneste årene, og i dag kan du finne de utfordrende rom over hele verden. Det skyldes ikke minst at spillet kombinerer fysisk aktivitet med krevende utfordringer for hjernen og sinnet, og samtidig har det sosiale aspektet av at dere må jobbe sammen som lag. Alle kan være med – både unge og gamle. Derfor er det en perfekt aktivitet for familien, vennegjengen eller kanskje med dine kolleger som teambuilding. Dere får nemlig virkelig lært hvordan man kommunikerer og jobber sammen på den mest effektive måten – eller kanskje lært hvordan man hvert fall ikke bør gjøre det.

Et Escape Room kan med garanti få adrenalinen til å pumpe rundt i kroppen, og det vil være utfordrende for selv de skarpeste lag. Samtidig vil dere helt sikkert få masse latter og morsomme øjeblikk ut av det. Har du et sterkt lag som vil forsøke seg med spillet, så prøv et Escape Room i Oslo og se om du har hva som skal til. Du kan finne fantastisk gjennomførte rom og tema, som gjør opplevelsen enda mer levende og medrivende. Finn et lag, book ditt rom, og gi deg selv en utfordring og en opplevelse som du helt sikkert vil huske i lang tid fremover.