Trening

Utstyr til hjemmetrening

Uansett om du trener på treningssenter eller hjemme, så er det viktig med det riktige utstyr. Treningsutstyr i høy kvalitet er slitesterkt og er designet på en måte, som gjør, at du kan få mest mulig ut av din trening. Hos Billigfitness.no finner du et stort utvalg av produkter til din trening, som kan hjelpe deg til å bli bedre og sterkere. Der får du billige produkter både til private og bedrifter, men du trenger ikke gå på kompromiss med kvaliteten.

For eksempel kan du finne et utrolig stort utvalg av treningsstrikker. Disse kan du bruke på veldig mange måter i din trening. De egner seg bra til å trene stabilitet og styrke i skuldrene, hvis du for eksempel har hatt en skade eller lignende. Men de er også veldig gode, når du skal treffe spesifikke muskler, fordi du kan tilpasse de etter din kropp og ditt ønske. Velg mellom forskjellige lengder og bredder, liten eller stor motstand, eller modeller med eller uten håndtak. Det er masse å velge mellom, så du kan helt sikkert finne en treningsstrikk, som du kan bruke.

Vil du bli god i pull-ups, da kan du kjøpe deg en pull-up bar. Du kan sette de opp på veggen eller henge de på en trappe, i døren eller lignende. Slik kan du trene stort sett hele ryggens muskler, når du drar deg opp i stangen. Du får også masse styrke i magemusklene og armene. Du kan selvfølgelig trene pull-up, men også chin-up og en lang rekke forskjellige øvelser til magen med en slik stang.

Besøk Billigfitness.no i dag og se det store utvalget av produkter og utstyr til styrketrening mm. i både hjemmet og på senteret. Det er god kvalitet til lave priser, og samtidig er du alltid garantert en super service, når du handler med Billigfitness.no.